Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Misterele obiectului straniu găsit recent pe Marte

   Robotul Curiosity al celor de la NASA a privind îndeaproape un meteorit cu o formă ciudată așezat pe suprafața planetei roșii.

  Obiectul ciudat de dimensiunea unei mingi de golf a fost observat pentru prima dată de oamenii de știință după ce a fost capturat de camera MastCam a robotului într-o zonă în care a a mers spre finalul lunii trecute.
 După ce a studiat mai atent prin camera specială ChemCam s-a descoperit că obiectul care a fost numit "Egg rock" (piatra ou) este de fapt un meteorit care conține fier și nichel. Horton Newson, inginerul din echipa care se ocupă de ChemCam spune că meteoriții de fier dau indicii că au fost diferiți asteroizi care au explodat, iat fragmentele rezultate au ajuns pe Pământ și Marte.
  Meteoriții găsiți pe suprafața planetei Marte pot avea potențialul de a ne dezvălui multe despre modul cum s-a schimbat mediul planetei de-al lungul a mulți ani.
  Regiunea unde a fost găsită piatra ou unde Curiosity a ajuns în drumul către muntele Sharp deja se crede că ar fi oferit condiții care odată erau favorabile pentru viața microbiană.


This post first appeared on Minuni, Mistere, Secretele Terrei, please read the originial post: here

Share the post

Misterele obiectului straniu găsit recent pe Marte

×

Subscribe to Minuni, Mistere, Secretele Terrei

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×