Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Тодор Киселичков напусна Септември (Симитли)

teodor_kiselichkov

Tодор Киселичков вече не е старши треньор на Септември (Симитли). Младият специалист се раздели с клуба по взаимно съгласие, а вчера симитличани отстъпиха с 0:1 на Ботев (Гълъбово) в последната си среща.

В класирането тимът зае предпоследното 15-о място с 23 точки, но когато Киселичков пое отбора на 3-и ноември имаше само 3. Статистиката показва, че само за пролетния дял Септември (Симитли) се нарежда на 6-7 място по спечелени точки.

“Искам да благодаря на ръководството на футболния клуб в лицето на кмета Апостол Апостолов и на изпълнителния директор Методи Стойнев за шанса, който ми предоставиха. Те ме подкрепяха и ми вярваха през целия период, в който работих в Симитли. Също така искам да изкажа благодарността си и на хората от щаба, които ми помагаха. Разделяме се като приятели. Имахме добри и не толкова добри мачове. В периода, когато работех, спечелихме доста точки, но за съжаление те се оказаха недостатъчни в битката ни за оцеляване. Надявам се почивката ми да бъде кратка, защото имам желание да работя. И се надявам много скоро да си намеря клуб, който да ми повярва и да ми даде шанс”, заяви Киселичков.This post first appeared on Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр, please read the originial post: here

Share the post

Тодор Киселичков напусна Септември (Симитли)

×

Subscribe to Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×