Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Ново захлаждане в края на седмицата

vreme-oblachnost-promqna

След летните температури днес и утре, от средата на седмицата се очаква ново захлаждане, придружено от проливни валежи, гръмотевични бури и градушки, съобщава БГНЕС. Явленията ще започнат още днес следобед, но ще бъдат слаби и само на места. От вторник следобед се очаква да има превалявания и гръмотевици на повече места в следобедните часове, на места ще има и градушки. Температурите ще останат високи – между 25 и 30 градуса.

В сряда – 1 юни, в много места ще се изясни и ще бъде предимно слънчево. Валежите ще спрат временно и отново ще бъде топло с дневни температури между 22 и 29 градуса. В четвъртък – 2 юни, се очаква слабо захлаждане, ще има валежи и гръмотевични бури в повече места от страната. Максималните температури ще бъдат между 21 и 27 градуса.

В петък – 3 юни, захлаждането ще продължи. Отново през деня ще има валежи и гръмотевични бури, на места с градушки. Температурите ще бъдат между 20 и 25 градуса.

В първия почивен ден – събота – 4 юни ще бъде хладно за сезона, отново с чести превалявания и гръмотевични бури, Дневните температури ще се понижат слабо и ще бъдат между 18 и 23 градуса. Времето в неделя – 5юни няма да се различава много от това в събота – превалявания на места, придружени от градушки, с температури между 20 и 25 градуса.This post first appeared on Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр, please read the originial post: here

Share the post

Ново захлаждане в края на седмицата

×

Subscribe to Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×