Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Тийн хит сред българчетата в Facebook: Кога ще умра?

test facebookСтряскащи „закачки” със смъртта са на път да се превърнат в истински хит сред тийнейджърите във Фейсбук.

Само за един миг могат да разберат датата на смъртта на техните най-мразени преподаватели, лицемерни приятелки, момичетата, отмъкнали гаджето им и други.

Но това не е всичко. В някои от разновидностите на „играта” тийновете могат да научат и от какво ще умрат, къде ще бъдат погребани, кой от приятелите им в социалната мрежа ще лежи до тях и какво ще пише на надгробните им плочи и паметници, пише „Монитор”.

Майката на осемгодишно дете от Велико Търново била шокирана, когато една вечер докато се гласели да заспиват, момиченцето със съвсем спокоен тон обявило, че другият месец ще умре и ще бъде погребано до приятелката си Петя. При тези думи майката едва не припаднала. Когато попитала детето откъде са му дошли тези глупости в главата, то съвсем сериозно й отговорило, че ги е прочело в една от социалните мрежи. Там пишело още, че причина за смъртта му ще бъде свръхдоза кофеин.

Сайтът, който разкрива сразяващата истина за бъдещето в отвъдното, е пълен и с други, доста по-безобидни тестове и игри като: “Колко време ще бъдеш още сам?”, “Кой ще бъде твоят мъж в живота?” или “Каква мисия Бог ти е предначертал в тоя живот?”

За да се влезе в сайта обаче, потребителят трябва да предостави цялата си лична информация в социалната мрежа: личните имена, имейл, снимки, списък с приятели и публикации. Експерти съветват да не ползвате подобни системи, тъй като могат да доведат до сериозни хакерски атаки от страна на трети лица.

Веднъж получил личните данни и имейла с паролата на потребителя, неизвестният администратор на въпросния сайт може да ги използва за всякакви цели, в това число и престъпни.This post first appeared on Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр, please read the originial post: here

Share the post

Тийн хит сред българчетата в Facebook: Кога ще умра?

×

Subscribe to Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×