Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

МВР издирва мъж, съборил с фадрома дърводелски цех в село Баня

архив
архив

Фадрома бе използвана в спор за имот в разложкото село Баня. Тежката машина бутнала до основи затворен дърводелски цех, който горя миналото лято след умишлен палеж.

На кадри от видеокамерите се вижда как край фадромата е Юлиян от Радомир, който има вила в курортното селище. Почти сигурно той наел техниката, за да срине със земята постройката. Той се съди за имота със собствениците на дърводелския цех Иван Гърменов и Илия Левенов, които са първи братовчеди.

“Все още няма решение на съда по този спор. Обадиха ми се към 22 часа в петък, стояхме там до 2 часа в събота. Полицията направи оглед и тръгна да търси извършителя на деянието”, каза кметицата на Баня Мария Юрганчева, цитирана от “Труд”. Юлиян обаче се укрил. До вчера на обед все още не бе заловен. “Наши служители го издирват, ще бъде задържан по Закона за МВР до 24 часа, за да бъде разпитан”, уточни шефът на ОД на МВР-Благоевград Росен Танушев.This post first appeared on Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр, please read the originial post: here

Share the post

МВР издирва мъж, съборил с фадрома дърводелски цех в село Баня

×

Subscribe to Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×