Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Прожектират едни от най-добрите филми за зимни спортове в Банско

Tags: ldquo

kinopanorama_snow_cinema_bansko

На 25, 26 и 27 февруари, от 18:00 часа, в киносалона на Посетителския информационен център в курортния град Банско, ще бъдат прожектирани едни от най-добрите филми за зимни спортове – спускания на олимпийско ниво, наситен с адреналин фрийрайд, скикайт и смразяващи линии.

Организаторите от община Банско и сдружение “Международен фестивал на планинарския филм” са подготвили програмата, която ще включва 12 филма от Австрия, Италия, Франция, Съединените щати и Аржентина.

Публиката ще може да се наслади на невероятни места за ски и сноуборд като Курилските острови в Тихия океан (Руската федерация), Гренландия, Скалистите планини в Северна Америка и Алпите.
Ще бъде представен и филм за легендарния Лео Гасперл – най-добрият скиор в света до Втората световна война, тренирал първи италианските скиори от националния тим. Освен това ще има и скиорски кадри в Андите – чак от началото от 30-те години на XXвек, монтирани във филма „Песен, изгубена в снеговете“. Входът за всички прожекции ще бъде свободен.This post first appeared on Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр, please read the originial post: here

Share the post

Прожектират едни от най-добрите филми за зимни спортове в Банско

×

Subscribe to Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×