Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Автоапаши крият коли в Румъния

Tags: bdquordquo

zadurjaha-bmw-prenabiti-nomera201

Група опитни апаши от Лом задигали автомобили от цяла България и ги крили в депа в София и Пловдив. Част от откраднатите и разглобени коли прехвърляли през Дунав в Румъния, съобщиха от полицаи от Монтана. Крадците били оборудвани с техника за задигане на БМВ и „Фолксваген”. Те набелязвали возилата, отваряли ги за секунди и изчезвали с тях като в екшън филм. Отмъкнатите коли укривали в гаражи или по гори. Там ги разглобявали, а частите продавали, пише „Труд”.

Полицаите открили две депа за крадени коли в столицата и две в Пловдив и румънския град Крайова. Двама румънци продавали стоката. Крадците ползвали и запустял цех в Лом, в който бяха намерени две БМВ-та, отмъкнати от Пазарджик и София. Край тях бе открито и електронно устройство, което заглушавало джипиесите на автомобилите, за да не бъдат проследени. Заглушителят бил толкова силен, че прекъснал и близкия предавател на мобилен оператор. Главатарят на бандата С.Л. е задържан в София.

През 2015 г. у нас за задигнати 3460 автомобила, от тях са намерени 856. 80% от тях са продадени на части.This post first appeared on Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр, please read the originial post: here

Share the post

Автоапаши крият коли в Румъния

×

Subscribe to Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×