Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

„Двубой” за трети път на сцената на Драматичен театър „Н.Вапцаров” в Благоевград

dvuboi_teatur

Премиерата на „Двубой” от Иван Вазов, която се състоя в началото на този месец ни напомни за вечните и неумиращи неща около нас! Това е апела на Костадин Бандутов, режисьор на спектакъла. Той ни приканва да не забравяме класиката, миналото, младините си. „Двубой“ е сякаш връщане към началото на неговия творчески път – тук, в Благоевград.

На сцената ще се разрази „един безкръвен двубой“ между лицемерието, двуличието, позьорството.
Още в програмата на представлението Костадин Бандутов ни подготвя с думите: „Драги зрителю (извинявай, че ти говоря на Ти), знаеш, че Театъра е един неписан, немълчалив договор между теб и актьорите, в който ние се задължаваме да те лъжем от сцената, а ти се задължаваш да ни вярваш.
И колкото по-добре те лъжем, толкова по-хубаво става! И затова, в този тъжен живот, ние искаме да те разсмеем, като ти покажем, че и преди 130 години сме били пак същите като сега… „ – Костадин Бандутов, режисьор.

Третото представление на „Двубой” е програмирано за 15.02.16г. /понеделник/, от 19:00ч., Голяма сцена на Драматичен театър „Н.Вапцаров”- Благоевград.

Сценичен вариант и постановка: Костадин Бандутов
Сценография: Георги Славков

Участват:Илия Павлевчев, Александър Митев, Николай Кимчев, Теодор Куков, Лили Сучева, Йорданка Варджийска (гост), Пепа Манева,
Георги Манев, Милена КопралеваThis post first appeared on Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр, please read the originial post: here

Share the post

„Двубой” за трети път на сцената на Драматичен театър „Н.Вапцаров” в Благоевград

×

Subscribe to Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×