Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

За трети път Благоевград домакинства състезание по планинско колоездене

blago_enduro_2016

За трета поредна година Благоевград ще бъде домакин на състезание по планинско колоездене “Благо Ендуро”. Надпреварата се организира на 22 и 23 октомври от Клуб по планинско колоездене „Ендуро Уориърс”, Спортен магазин LFF и Bike Ventures LTD. Състезанието е пети и последен кръг на българските ендуро серии. Старт-финалната зона е разположена около пъмп-трак “Бачиново”. Трасето включва 4 специални състезателни етапа с обща дължина около 10 км, трансферни етапи с дължина от 2-8 км всеки и деневилация 1160 м.

В събота сутрин ще започне регистрацията и раздаването на стартовите номера, както и първите свободни тренировки. За 18:30 часа е насрочена техническата конференция, последвана от BBQ парти. Точно в 9:00 часа в неделя ще бъде даден стартът на специален етап 1, а за 16:30 часа е предвиден финал на всички участници след етап 4.

Награждаването на победителите ще започне в 17:00 часа в неделния ден.This post first appeared on Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр, please read the originial post: here

Share the post

За трети път Благоевград домакинства състезание по планинско колоездене

×

Subscribe to Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×