Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

С водосвет откриха поредния обновен блок в Благоевград

obnoven_blok_ivan_shishman_20

Живеещите в блок 20 на улица „Цар Иван Шишман“, който бе обновен по Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради организираха водосвет на сградата. Християнският ритуал бе изпълнен от отец Петър от благоевградския храм „Успение Богородично“.  На церемонията присъстваха заместник-кметът по строителство и сигурност инж. Янко Янков и председателят на ОбС Радослав Тасков.

„Изключително сме доволни, че именно нашият блок стана част от програмата. Резултатите вече са налице, а ефектът от тях се усеща, чисто, подредено, уютно. Искам да пожелая на своите съседи много дълги години да се радват на това бижу”, каза домоуправителката Иванова.

Благоевград е първенец по сключени договори от Националната програма за енергийна ефективност за многофамилни жилищни сгради. Освен ползите за хората, с изпълнението й се решава и проблемът с визията на кварталите, като екстериорът е синхронизиран и е постигнат по-красив облик на града.

Община Благоевград инициира и „Урок по история“, като на част от санираните блокове са изобразени национални герои, за да се почетте делото им.

obnoven_blok_ivan_shishman_201019obnoven_blok_ivan_shishman_204obnoven_blok_ivan_shishman_20-5obnoven_blok_ivan_shishman_2016obnoven_blok_ivan_shishman_2010obnoven_blok_ivan_shishman_207obnoven_blok_ivan_shishman_2066This post first appeared on Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр, please read the originial post: here

Share the post

С водосвет откриха поредния обновен блок в Благоевград

×

Subscribe to Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×