Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Интензивно е движението през ГКПП Кулата и Маказа

gkpp_kulata_promahon

И днес движението през граничните пунктове с Гърция при Кулата, Маказа и Илинден е изключително интензивно. На ГКПП Кулата и Илинден са се събрали около от 1,5 – 2 км леки и товарни автомобили за излизане от страната, като пътуващите гражданите на СЕ преминават на облечен режим. При облекчена обработка преминават и леките автомобили на ГКПП-Маказа на път за Гърция, където колоната е около 2 км.
Препоръката на Гранична полиция е за ползване и на алтернативните маршрути през ГКПП- Ивайловград, Капитан Петко войвода и Златоград.

Интензивно е движението и на българо-турската граница. Леките автомобили се движат нормално през двата пункта, но товарните са образували колона от около 9 км на Капитан Андреево и около 4 км – при Лесово.

Натоварен е трафикът от товарни автомобили на изход от България през ГКПП Дунав мост –Видин. На моста при Русе движението е интензивно на вход, основно от румънски автомобили, на път към България с цел туризъм.

На останалите ГКПП-та движението е с обичаен интензитет, няма затруднения.This post first appeared on Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр, please read the originial post: here

Share the post

Интензивно е движението през ГКПП Кулата и Маказа

×

Subscribe to Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×