Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

25-годишен падна във водопад край Пастра, оцеля по чудо

архив
архив

25-годишен столичанин оцеля по чудо след падане в Рилското корито. Над 8 часа продължи акцията по издирването му от планинските спасители, съобщава БГНЕС. Към 18 часа снощи е подаден сигнал за паднал във водопада „Дяволските води” над село Пастра, община Рила, млад мъж. Той бил с още двама, които подали сигнал на тел. 112.

Над 8 часа е продължила акцията по издирването на Марио Ч. Младият мъж е открит към 03.00 часа след полунощ – мокър и с тежка травма на гръдния кош. Към 03.30 часа с линейка на ФСМП-Рила е транспортиран до МБАЛ-Благоевград. Прегледите в отделението по Образна диагностика на МБАЛ-Благоевград са установили три счупени ребра, пневмо и хемоторакс-пробит бял дроб и кръвоизлив в него, както и фрактура на капачката.

В 06.00 часа тази сутрин пострадалият е приет за процедури по овладяване на кръвоизлива в белия дроб в отделението по хирургия, след което ще бъде транспортиран за столична клиника.

Водопадът „Дяволските води” е адско място. Водата в него пада от над 150 метра и е трудно достъпен. Намира се на изхода на село Пастра в посока Рилския манастир.This post first appeared on Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр, please read the originial post: here

Share the post

25-годишен падна във водопад край Пастра, оцеля по чудо

×

Subscribe to Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×