Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Little Stories of My Life - Sandra Stoicovici

little stories of my life sandra stoicovici

Little Stories of My Life 


este un blog despre cautarea frumosului in toate formele lui, in primul rand o sursa vizuala de stare de bine, de inspiratie, un blog plin de povesti frumoase, de aventuri, experiente inedite si fotografii minunate!

Little Stories of My Life este un proiect de suflet pentru ca este blogul sotiei mele, Sandra Stoicovici, la nasterea si construirea caruia m-am implicat si eu cu mare drag pentru ca era ceva ce Sandra isi dorea de mult sa faca si atunci am zis de ce nu?

Sandra, care este foarte talentata si creativa, gaseste de fiecare data cele mai frumoase cuvinte, tematici si ilustratii fotografice, pe care se munceste cu mare drag sa le faca de fiecare data cand calatorim in excursii si vacante sau pentru minunatele proiecte cu diverse branduri mari, pe care le are. Si nu sunt putine :)

Little Stories of My Life este micut, micut, in sensul in care nu a implinit nici macar 1 an (va face in primavara asta, in martie) si ma bucur pentru el ca a crescut mult si frumos in tot acest timp, mai ales prin munca si dedicarea de care Sandra a dat si da dovada.

Asadar, daca sunteti pasionat de frumos, de fotografie, de aventuri, natura, orase si locuri frumoase, sfaturi si ponturi pentru a descoperi chestii faine, cu siguranta va recomand sa aruncati un ochi.

Daca doriti sa va delectati cu un Review al anului 2017, intr-un format de revista electronica (E-zine) interactiva, puteti vedea cateva selectii cu fotografii minunate mai jos:

Iar pe Sandra o puteti gasi pe [Facebook] [Instagram] [Youtube]


  


This post first appeared on Memories Box, please read the originial post: here

Share the post

Little Stories of My Life - Sandra Stoicovici

×

Subscribe to Memories Box

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×