Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Vanzarile de CD-uri cresc in SUA

Radio Noise Romania
Vanzarile de CD-uri cresc in SUA

Vânzările de CD-uri s-au majorat pentru prima dată din 2004, în Statele Unite. 40,59 de milioane de unități au fost vândute aici în 2021, cifră în creștere cu 17% în raport cu anul precedent, potrivit Billboard.Albumul „30” al lui Adele a fost vândut în 898.000 de exemplare pe CD. Lansările cântăreței Taylor Swift au permis a creștere a vânzărilor. Albumul ei „Evermore”, lansat în decembrie 2020, apoi versiunile reînregistrate ale discurilor „Fearless” și „Red” s-au vândut cumulat în 713.000 de unități.

Grupul K-pop BTS a vândut 1,03 milioane de exemplare din ultimele două albume, lansate în 2020. În total, acestea trei reprezintă 7,1% din vânzările totale de CD-uri în Statele Unite în 2021. Revista remarcă, de altfel, că și fondurile de cataloage – albumele vechi de cel puțin doi ani și regulat reeeditate – au avut vânzări în creștere de 1,4%. În 2004, ultima dată când vânzările de CD-uri ai încheiat anul în creștere, primele în top au fost ocupate de albume Usher, Norah Jones și Eminem, scrie Profit.ro

Si vanzarile de CD-uri chiar si cele de vinyluri au explodat in ultima vreme toata lumea vrea sa asculte muzica la calitate cat mai buna.

Vanzarile de CD-uri cresc in SUA
Mircea PanteaThis post first appeared on Radio Noise Romania, please read the originial post: here

Share the post

Vanzarile de CD-uri cresc in SUA

×

Subscribe to Radio Noise Romania

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×