Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Romania a trecut la Ora de Iarna 2020

Radio Noise Romania
Romania a trecut la Ora de Iarna 2020

Ora de Iarna

In noaptea de 24 spre 25 octombrie la ora oficială de iarnă 2020. Ceasurile s-au dat înapoi cu o oră, la ora 4:00, care a devenit ora 3:00. Ziua de 25 octombrie este astfel cea mai lungă din an, pentru că, practic, are 25 de ore.

Ora de iarnă va fi păstrată până în Ultimul Weekend Din luna martie 2021, adică 27 spre 28 martie 2021. Atunci ora 4:00 va deveni ora 3:00 și România va trece la ora de vară 2021.

Toate statele europene îşi schimbă ora în ultimul weekend din martie şi ultimul weekend din octombrie. În ţările care aplică această schimbare a orei, procesul nu va fi simultan din cauza diferenţei de fus orar.

Schimbarea orei s-a facut pentru a se face economie de energie dar pana la urma nu a fost asa pentru ca da putin si organismul peste cap.Medicii spun că schimbarea orei poate afecta organismul, mai ales în cazul categoriilor aflate la extreme: copiii şi vârstnicii. Nu este exclus să apară insomnii, oboseală, nervozitate sau dureri de cap, pentru că schimbarea orei aduce, de fapt, o modificare a rutinei.

Romania a trecut la Ora de Iarna 2020
Alexandru BorzaThis post first appeared on Radio Noise Romania, please read the originial post: here

Share the post

Romania a trecut la Ora de Iarna 2020

×

Subscribe to Radio Noise Romania

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×