Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Angelika Vee lanseaza un nou videoclip filmat in SUA “Color Blind”

Angelika Vee - Color Blind

Angelika Vee, basarabeanca care ne-a cucerit cu vocea ei, revine cu o nouă producție muzicală și un videoclip realizat în SUA. Melodia „Color Blind” a fost compusă și produsă în totalitate de interpretă.

În imagini apar doi îndrăgostiți în ipostaze tandre. Alături de Angelilka Vee îl regăsim pe David Tucker, un cunoscut actor și model din SUA. Filmările au avut loc în câteva locații din Nashville și au durat 2 zile. Videoclipul a fost regizat de talentatul Grant Woell, iar de imaginea artistei s-au ocupat Lauren Smith și Lauren Thetford.

Devotamentul faţă de muncă dar şi originalitatea în compoziţii o fac pe Angelika Vee unul dintre cele mai apreciaţi artişti-compozitori originari din Moldova. Artista revine de fiecare dată cu abordări muzicale inedite şi reuşeşte să atragă atenţia fanilor. Piesa “Color Blind” nu este o excepție de la această regulă, cucerind publicul prin vocea angelică, sound-ul şi încărcătura emoțională a fiecărui vers.

Angelika Vee este prima artistă din spațiul românesc care a semnat un contract de compoziție cu Warner Chappell USA, companie ce reprezinta artiști și compozitori ca Beyonce, Bruno Mars, Katy Perry, Dr Dre sau Timbaland, etc. A compus piese pentru Alexandra Stan, Morgan Page, Julie Bergan, TAL etc. și a colaborat cu nume importante din sfera muzicii dance: Calippo, Morgan Page, Sons Of Maria, Andrew Rayel, David Solano, Joachim Garraud ș.a.m.d.This post first appeared on Radio Noise Romania, please read the originial post: here

Share the post

Angelika Vee lanseaza un nou videoclip filmat in SUA “Color Blind”

×

Subscribe to Radio Noise Romania

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×