Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Este Oficial: RCS & RDS introduce canale noi in grila de televiziune Digi TV

DIGI

Discovery Channel va fi disponibil in grila TV de cablu analogic si digital, cat si pe satelit, in pachetul de baza. Discovery Channel este brandul de televiziune din categoria documentare dedicat crearii de continut de cea mai inalta calitate, avand cea mai vasta distributie la nivel global.

TLC va fi introdus in grila TV de cablu analogic si digital, cat si pe satelit, in pachetul de baza. TLC este televiziunea de divertisment si programe documentare dedicata femeilor. TLC prezinta povesti din viata reala, despre familie, calatorii, renovarea locuintei, abordari diverse de look personal, subiecte cu care rezoneaza publicul feminin din intreaga lume.

E!Entertainment HD va fi introdus in grila TV de cablu digital. E! este singura televiziune care difuzeaza in Romania, 24 de ore din 24, programe de divertisment dedicate celebritatilor si culturii pop.

In cadrul pachetelor optionale care cuprind canalele HBO, RCS & RDS introduce HBO2 in format HD atat in pachetul HBO, cat si in pachetul HBO MaxPack. In cadrul pachetului HBO MaxPack va mai fi introdus si noul canal Cinemax2, care ofera o gama larga de filme si seriale produse de marile studiouri internationale, din categoria celor premiate sau favorite ale festivalurilor de film.

Abonamentele Digi TV contin, in functie de pachetul ales, pana la 100 de canale de televiziune, dintre care 30 sunt in format HD, ne informeaza RCS&RDS.

Comunicatul asta vine impreuna cu cele 2 Eurosporturi care au fost cumparate de cei de la Discovery si daca trebuia sa se prelungeasca contractul cu cele 2 Eurosporturi, Discovery, TLC vin la pachet iar postul E! si Cinemax 2 si HBO 2 in versiunea HD vin ca si un cadou pentru abonatii RCS & RDS.This post first appeared on Radio Noise Romania, please read the originial post: here

Share the post

Este Oficial: RCS & RDS introduce canale noi in grila de televiziune Digi TV

×

Subscribe to Radio Noise Romania

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×