Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

RCS-RDS anunta lansarea serviciului 4G in 2100 Mhz (banda 1 LTE)

RCS RDS DIGI

Prima etapa a noului proiect va continua pana in iunie 2017, urmand sa acopere si alte localitati, precum si litoralul romanesc, numarand peste 1100 de statii de baza. In acelasi timp, compania continua si extinderea retelei Digi Mobil in banda de frecvente de 2600 Mhz (banda 38 LTE), numarul de statii de baza in aceasta frecventa urmand sa ajunga la aproape 1000 pana la sfarsitului acestui an.

Din 20 octombrie, serviciul de date bazat pe tehnologia 4G pe frecventa de 2100 Mhz, va fi disponibil la toate pachetele Digi Mobil care asigura accesul la 4G. Astfel, accesul la serviciile 4G se va realiza complementar in benzile 2100 Mhz si 2600 Mhz (banda 1 si banda 38 LTE).

Pachetele de date sunt concepute pentru a raspunde nevoilor si cerintelor clientilor Digi Mobil: voce, trafic de date mobile NELIMITAT la toate pachetele, o gama variata de echipamente si continut media gratuit prin aplicatia Digi Online si platforma Digi Play.

Tehnologia 4G le aduce clientilor Digi Mobil o experienta mai buna in utilizarea serviciului datorita vitezelor crescute la internet. O viteza mai mare la internetul mobil va permite, pe langa o navigare mult mai rapida, si folosirea aplicatiilor, a serviciilor de streaming video sau pur si simplu incarcarea fisierelor de dimensiuni mari.

Preturile abonamentelor Digi Mobil incep de la 2 euro/luna (TVA inclus) si includ, in functie de pachetul ales, minute nelimitate in reteaua Digi (fix-mobil), dar si in alte retele nationale si internationale (fix-mobil), sute de SMS-uri, trafic lunar de date mobile de pana la 10 GB in reteaua 3G si de pana la 30 GB la in reteaua 4G, la viteze nerestrictionate.

In plus, clientii Digi Mobil isi pot achizitiona terminale compatibile cu tehnologia 3G si/sau 4G (frecventa 2100 MHz – LTE FDD, banda 1 si/sau 2600 MHz – LTE TDD – banda 38), care le vor aduce avantajul de a utiliza reteaua in cele mai bune conditii. Compania le ofera clientilor sai posibilitatea de a achizitiona telefoanele cu plata in rate, fara dobanda.

Atunci cand ies din zona de acoperire 4G, clientii Digi Mobil se conecteaza la reteaua de date 3G a Digi Mobil, consumand din traficul de date aferent fiecarui abonament, peste tehnologia 3G, precizeaza RCS-RDS.roThis post first appeared on Radio Noise Romania, please read the originial post: here

Share the post

RCS-RDS anunta lansarea serviciului 4G in 2100 Mhz (banda 1 LTE)

×

Subscribe to Radio Noise Romania

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×