Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

11 Soalan Dari Blogger Unnianje


THE SUNSHINE BLOGGER AWARD : SHIKIN RAZALI

Assalamualaikum,
 
Hi Ucing kena tag lagi oleh Blogger  Unnianje .Sebelum ini Saya ada buat Segmen Sunshine Blogger Award dan kali ini Saya kena jawab 11 soalan dari Segmen Sunshine Blogger Award unnianje.Jawaban 11 soalan dia adalah :

1. Who are you?
 "Lilyrayme" lily isteri saya ,Lyra anak saya, dan Rayme saya.Saya adalah pembuat animasi (Ucing) (^_^).

2. During the course of your life is the most embarrassing this ever happened?
 Pengalaman memalukan apabila saya telefon dan mengorder makanan bungkus seperti mee goreng,minuman dan lain lain.Dia balas "maaf cik ini kedai perabot.".(>_
3. You like travel? why?
 kadang kadang saja kalau ada banyak budget baru boleh travel.

4. state in Malaysia,a state where your don't go?
 Ini tak tau lah ,kalau bolehe semua nak terjah.

5. Which state cuisine that you like? ( unless your state)
 Saya pernah ke china di guangzhu dan suka makan makanan arab di sana .hehe negara china tapi suka makanan arab.(^_^).

6. Do you like your job now?
ya memang suka kerja saya.kalau tidak dah keluar dari sini.

7. The most disappointing in your life? why?
perkara yang nak di mahukan tapi tidak menjadi juga.

8. Who is the first person you're looking for if your are in emergency?
Isteri saya.

9. What is the first thing, will do when you wake up?
Mandi dan solat subuh.

10. If someone give your 10k. what do you do?
Pergi umrah dan belanja makan sekeluarga

11 What you like about me? why?
Blogger wanita muslimah.kerana saya suka wanita berhijab.

Ok lah dah Settle..Lepas tu Anda kena tengok animasi ucing dan share pula..hehe (^_^) kat sini


This post first appeared on Ucing Kadayan, please read the originial post: here

Share the post

11 Soalan Dari Blogger Unnianje

×

Subscribe to Ucing Kadayan

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×