Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Μεγάλη επιτυχία: «Έλληνας» σχεδιάζει ένα χωριό μέσα σε κρατήρα της Σελήνης! σπουδαίο κατόρθωμα!

Μεγάλη επιτυχία: «Έλληνας» σχεδιάζει ένα χωριό μέσα σε κρατήρα της Σελήνης! σπουδαίο κατόρθωμα!

Αυτό που παρουσιάζουν στον όχλο δήθεν ως μέγα επιστήμονες κάτι άσχετους με τίτλους και σπουδές έχει παραγίνει, και ένας ηλίθιος πάει σχολείο αναπαράγει ότι του μάθουν και μετά πάει σε μια σχολή κάνει το ίδιο και μετά θεωρείτε μεγα επιστήμονας με κύρος! και έτσι τους βλέπει και ο όχλος! τους έχουν μάθει να θεωρούν διάφορους χρήσιμους ηλίθιους με τίτλους ως έξυπνους γιατί τους έδωσαν πτυχία!από εκεί αρχίζει το κακό.

Κανένας δεν ειναι ανώτερος άσχετα ποσά πτυχία έχει αν δεν κάνει κάτι πρωτότυπο η να κάνει μια νεα επινόηση που οι άλλοι δεν έχουν σκεφτεί έτσι ήρθαν οι εφευρέσεις ,το να κάνουν αυτά που τους έμαθαν δεν ειναι εξυπνάδα! είδαμε και κάτι άλλους ηλίθιους με πτυχία τόσα χρονιά δεν ήξεραν να κάνουν αυτά που σπούδασαν καν έπρεπε να τους μάθεις, τότε ποιος ο λόγος που πανε σε σχόλες για να έχουν τίτλους, αφού τούβλα βγαίνουν πάλι! γιαυτό καθιέρωσαν την πρακτική , και ένας άλλος στο χώρο του ίντερνετ που έχει σπουδάσει προγραμματιστής ερχεται και ρωτάει γιατί η δικιά του σελίδα δεν φορτώνει γρήγορα και μόλις τους λες οτι ειναι χάλια από θέμα κωδικού θίγεται κιόλας :έμενα θα μου πεις ρε? προγραμματιστής έχω τελειώσει! ο "ειδικός" ήρθε εδώ και ρωτούσε κάποιον που δεν είχε καμια σχέση με αυτά και τα έμαθε μόνος του μέσα σε 1-2 μήνες!! συμπέρασμα ? άμα ειναι ηλίθιος ο άλλος όσα πτυχία και να έχει ανεξάρτητα επαγγέλματος πάλι ηλίθιος θα μένει! άπλα θα ειναι χρήσιμος ηλίθιος ανάλογα τι τίτλους του έδωσαν ... Πάρτε για παράδειγμα κατι χρήσιμες αριστερές ηλίθιες με σπουδές στο Παρίσι. Αν κάτσει και μιλήσει κανένας σκεπτόμενος μαζί τους θα ειναι σαν μιλάει σε παιδάκι εκτός οτι λειτουργούν σαν ρομπότ με τυποποιημένες απαντήσεις.

Τώρα παρουσιάζουν κάποιον άσχετο οι έγκυρες πήγες ότι σχεδίασε λέει βάση στην σελήνη σπουδαίο κατόρθωμα!! ο καθένας μπορεί να το κανει χωρίς να το έχει σπουδάσει,και ένα παιδάκι 10 χρόνων! κανένας δικός τους θα ειναι και τον προωθούν, κανένας γόνος αριστερού και τον παρουσιάζουν ως μεγα επιστημών:

Ένας “Έλληνας” φοιτητής, τελειόφοιτος της Σχολής Αρχιτεκτονικής του ΕΜΠ, σχεδιάζει κάτι πολύ πιο πρωτότυπο από ένα ακόμη κτίριο στην Ελλάδα: κατοικίες για μία ευρωπαϊκή βάση στη Σελήνη.

Ο Έλληνας φοιτητής απόφοιτος του Τμήματος Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής, Διακόσμησης και Σχεδιασμού Αντικειμένων του ΤΕΙ Αθήνας, είναι ένας από τους νεαρούς ερευνητές από πολλά ευρωπαϊκά πανεπιστήμια και ερευνητικά κέντρα, που συνεργάζονται με το κέντρο αστροναυτών του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαστήματος (ESA) στην Κολωνία της Γερμανίας και «κατεβάζουν» νέες ιδέες, οι οποίες θα βοηθήσουν τις μελλοντικές αποστολές της Ευρώπης στο φεγγάρι και πέρα από αυτό.

Ο Έλληνας φοιτητής, μαζί με τους συνεργάτες του (μια ομάδα από μηχανικούς ως βιολόγους), παρουσίασε ήδη μια καινοτόμα ιδέα για μια σεληνιακή βάση θαμμένη μέσα σε σεληνιακό κρατήρα, ένα σχέδιο που αναπτύχθηκε και διακρίθηκε στο πλαίσιο του περυσινού διαγωνισμού της ESA για τη σχεδιαζόμενη δημιουργία ενός Σεληνιακού Χωριού.

Η επιτόπια άντληση ή παραγωγή πρώτων υλών είναι κάτι που αποτελεί βασικό στόχο της ESA. «Πάντα προσπαθώ να βρω υλικά και δομικές λύσεις σύμφωνες με τους διαθέσιμους πόρους επί τόπου.

»Προς το παρόν, η εστίασή μου είναι στη χρήση ανεπεξέργαστου σεληνιακού εδάφους για την κατασκευή και για άλλες αρχιτεκτονικές εφαρμογές», .

Η βάση που η διεπιστημονική ομάδα του έχει σχεδιάσει στη Σελήνη μπορεί να υποστηρίξει τη διαμονή ανθρώπων και την προστασία τους από τις ακραίες συνθήκες που επικρατούν εκεί, μεταξύ άλλων από την έκθεση σε ακτινοβολίες και τις μεγάλες μεταβολές της θερμοκρασίας, καθώς και τη μειωμένη βαρύτητα.

Το σχέδιο περιλαμβάνει την αποστολή φουσκωτών μονάδων διαβίωσης και την εγκατάστασή τους στη βάση ενός μικρού κρατήρα στη νότια πολική περιοχή της Σελήνης.

Ένα σύστημα υποστήριξης της ζωής θα είναι προσαρτημένο σε κάθε τέτοια φουσκωτή μονάδα, η οποία μετά θα σκεπαστεί από το σεληνιακό έδαφος, ώστε να προστατεύει καλύτερα τους ενοίκους της από τις ακτινοβολίες και τις ακραίες θερμοκρασίες, καθώς και από τις πτώσεις μικρών μετεωριτών.-----ΤΕΛΟΣ-------

Μεγάλη επιτυχία: «Έλληνας» σχεδιάζει ένα χωριό μέσα σε κρατήρα της Σελήνης! σπουδαίο κατόρθωμα!
Το τι σχεδίασε δεν έβαλαν! αλλα ψάξαμε και βρήκαμε! ειναι αυτη η ηλιθιότητα στην εικόνα, λες και το σχεδίασε παιδάκι 5 χρόνων! αυτόν παρουσιάζουν ως μεγα επιστήμονα στον όχλο! και δεν ειναι η πρώτη φορά! Στήβεν Χόκινγκ Άλμπερτ Αϊνστάιν και διαφόρους άσχετους μαρξιστές, χρήσιμους ηλίθιους και μαριονέτες, και κανένας δεν έχει κάνει καμιά εφεύρεση μονο θεωρίες !και τους αληθινούς επιστήμονες και εφευρέτες τους θάβουν! γιατί δεν ειναι της ράτσας τους που ειναι ανίκανη να κάνει εφευρέσεις, όλες οι σπουδαίες εφευρέσεις ήρθαν μονο απο καυκάσιους...

©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣThis post first appeared on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ, please read the originial post: here

Share the post

Μεγάλη επιτυχία: «Έλληνας» σχεδιάζει ένα χωριό μέσα σε κρατήρα της Σελήνης! σπουδαίο κατόρθωμα!

×

Subscribe to ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×