Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Ο μύθος του Καιάδα δεν ειναι μύθος! οι Σπαρτιάτες πράγματι πέταγαν στη χαράδρα τα προβληματικά παιδιά!

Tags: iumliumliuml
Ο μύθος του Καιάδα  δεν ειναι μύθος! οι Σπαρτιάτες πράγματι πέταγαν στη χαράδρα τα προβληματικά παιδιά!

Ένα άρθρο που είχαμε βάλει παλαιότερα χωρίς να δώσουμε σημασία,πριν δούμε πως δουλεύει το σύστημα σε επίπεδο ίντερνετ και πως χειραγωγούν την μάζα με δήθεν έγκυρες πήγες τους με τις ορδές μισθοφόρων πρακτόρων που αποκαλούν δημοσιογράφους : Ο μύθος του Καιάδα – Οι Σπαρτιάτες δεν πέταγαν στη χαράδρα τα προβληματικά παιδιά. Είναι άκυρο! καθώς η αρχική πηγή του hoax ειναι γνωστοί παραχαράκτες των πάντων και της ίδιας της ζωή σας!από τις ελάχιστες φόρες που πέσαμε στην παγίδα τους, γενικός κάνονας ειναι ότι ισχύσει το ακριβώς αντίθετο σε ότι λένε με μένος και οι έγκυρες πήγες τους, έχουν και έλλειψη φαντασίας, και οι πολλοι κοιμισμένοι.

Ο Πλάτωνας, στην «Πολιτεία» γράφει για θανάτωση ασθενικών βρεφών σε βάραθρο...

Η σπαρτιάτικη εκπαίδευση άρχιζε απο την μήτρα. Μια έγκυος γυναίκα έπρεπε να κάνει ασκήσεις για να βεβαιωθεί ότι το παιδί της ήταν ισχυρό. Οι Σπαρτιάτες έλεγξαν τα νεογέννητα βρέφη για φυσικές παραμορφώσεις και για ψυχικά προβλήματα, αν διαπίστωναν κάποια ανωμαλία, το πετούσαν.

Την ιστορία την έκαναν "μύθο" που και στο τέλος το ανέτρεψαν μάλιστα : Η ανατροπή του μύθου! Σύμφωνα με την ανθρωπολογική μελέτη πρόκειται για σκελετούς που ανήκουν σε άνδρες και λίγοι σκελετοί προέρχονται από γυναίκες.... Εκεί εκτελούσαν τους καταδικασμένους σε θάνατο, τους επίορκους, τους προδότες, τους εγκληματίες και τους αιχμάλωτους πολέμου...ΗΟΑΧ... Η δήθεν "ανθρωπολογική μελέτη" ειναι η ίδια που εξαφανίσει στοιχειά για λένε ότι όλοι έχουν καταγωγή απο Αφρική? και ποιοι ειναι αυτοι? κανένας άπλα το έγραψαν έτσι για φαίνεται έγκυρο! και βάζουν τα troll τους να κάνουν κοινοποιησεις και απο πίσω απο αυτούς οι ορδές Νεοελλήνων έτσι εξαπλώνεται η προπαγάνδα και γίνεται ένας φαύλος κύκλος σε πολλά θέματα.

Ήρθαν λοιπόν οι κήρυκες του ψεύδους γνωστοί παραχαράκτες της ιστορίας και συνηθίζουν να βαφτίζουν μύθο θεωρίες συνωμοσίας και fake news ότι ενοχλεί και να ακυρώσουν τον Πλάτωνα!δεν έχουν το δικαίωμα να μιλάνε για ιστορία και για φυλές που δεν ανήκουν οι ίδιοι.

Έτσι λοιπόν αφού κάνουν παραχάραξη της πρόσφατης ιστορίας κάνουν και της παλαιότερης ιστορίας, η αρχική πηγή ειναι 3 έγκυρες εστίες μόλυνσης μυαλών γεμάτες παραχάραξη της ιστορίας που το έβαλαν την ίδια μέρα, και τις έχουν και για έγκυρες πήγες οι κοιμισμένοι και δουλεύουν για τους "εκλεκτούς" .Βρείτε ποιες σελίδες το εκαναν μύθο το 2014, αυτές που θα σας βγάλει ανήκουν και οι 3 στην πρώτη θέση, το ένα παρακλάδι της ΣΥΡΙΖΟΕΡΤ έχει 600.000 like στο facebook και κάνει διαφημίσεις, ντοκιμαντέρ προπαγάνδας και παραχάραξη της ιστορίας από τα λεφτα σας μεσώ της ΔΕΗ, έφτασαν στο σημείο να βγάλουν και "ήρωες" τους κομμουνιστές για την Μακεδονία! "αθώοι διαδηλωτές" που τους σκότωσαν "οι βάρβαροι ναζι", όταν ο όχλος δεν καταλαβαίνει τα αυτονόητα ψέμματα υπάρχει σοβαρό πρόβλημα .

Και οι τρεις έχουν εντοπιστεί να κάνουν μόνιμη παραχάραξη της ιστορίας με τον κλασικό σημιτικό ύφος υποκρισίας.. Αγαπημένα τους θέματα ειναι να γράφουν για κακή χούντα και για "κακούς ναζι κατακτητές" που φταίνε για τα πάντα, ακομα και για αυτά που εκαναν οι συμμορίτες! οτι ο δωρικός χαιρετισμός ειναι ναζιστικός ,μια απο τα ίδια και με την σβάστικα, μονο στην Ινδία έμεινε που το πήγαν εκεί αρχαίοι Έλληνες,και δεν θα βρείτε ούτε ένα αρθρο σε αυτές τις σελίδες που αρέσκονται στην προπαγάνδα και παραχάραξη της ιστορίας να λέει τι έκαναν οι κομμουνιστες στην Ελλάδα, όλα οι "ναζι" τα έκαναν, έτσι γράφουν και φυσικά ούτε λέξη για τον αγαπημένο τους Στάλιν, τον Χίτλερ τον έχουν βγάλει από Εβραίο μέχρι σχιζοφρενή και επι 70 χρονιά έλεγαν οτι την σφαγή στο Κατυν την εκαναν οι "κακοί ναζι" και αναγκάστηκαν να το παραδεχτούν μονο όταν διαλύθηκε η σοβιετική ένωση και βγήκαν στο φως οι διαταγες του Στάλιν για την σφαγή 1 ψέμα τους στα 10000 κατέρρευσε μονο..

Το ψέμα και η υποκρισία ειναι αγαπημένο τους χόμπι,μεχρι και προπαγανδιστικα δήθεν ντοκιμαντέρ φτιάχνουν, και ούτε μια φορά δεν έχει δικαστεί συμμορίτης για διασπορά ψευδών ειδήσεων, για τον απλο λόγο οτι πίσω απο τους χρήσιμους δογματικούς ηλίθιους που έχουν μαζέψει ειναι μια άλλη ελληνόφωνη ράτσα μαντέψτε τι ράτσας ειναι αυτοί, ξεχωρίζουν ακόμη και τα κείμενα που γράφουν και απευθύνονται σε χρήσιμους ηλίθιους αμφίβολου γένους, απόγονοι των αρχαίων δεν ειναι πάντως.This post first appeared on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ, please read the originial post: here

Share the post

Ο μύθος του Καιάδα δεν ειναι μύθος! οι Σπαρτιάτες πράγματι πέταγαν στη χαράδρα τα προβληματικά παιδιά!

×

Subscribe to ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×