Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής Ελευθέριος Συναδινός

Την ανεξαρτητοποίησή του ανακοίνωσε ο πρώην – πλέον – ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ελευθέριος Συναδινός.Στην μακροσκελή του ανακοίνωση, ο κ. Συναδινός κατηγορεί επί της ουσίας την Χρυσή Αυγή για… απραξία, και δηλώνει την αποχώρησή του από την ομάδα των ευρωβουλευτών.

Μάλιστα αφήνει ξεκάθαρες «αιχμές» για στελέχη της Χρυσής Αυγής κατά την περίοδο που η ηγετικής της ομάδα ήταν στην φυλακή, λέγοντας πως δεν την στήριξαν όπως έπρεπε.

«Κατά τα τέσσερα έτη ειλικρινούς, αδιάλειπτης και άοκνης προσπάθειας να ενισχύσω κι εγώ, κατά το μέτρο που μου αναλογεί, τη φωνή της Ελλάδας στην Ευρώπη, αγωνιζόμενος με κάθε πρόσφορο τρόπο για αυτό που πάντοτε αποτελούσε γνώμονα της πορείας μου σε όλα τα επίπεδα της ζωής μου, δηλαδή την ευημερία της πατρίδας μου και την προάσπιση των εθνικών της συμφερόντων έναντι οποιουδήποτε εχθρού.

Επέλεξα να θέσω εαυτόν στη διάθεση του πολιτικού σχηματισμού της Χρυσής Αυγής, βασιζόμενος στην πεποίθηση ότι υπάρχει ισχυρότατη θέληση αλλά και δυναμική πρωτοβουλία να εκπονηθεί σοβαρό σχέδιο τόσον αναφορικά με την έξοδο της Ελλάδας από τη δοτή κρίση, όσο και με τη διαφύλαξη της εδαφικής της ακεραιότητας, ανεξαρτήτως πολιτικού ή άλλου κόστους.

Σημειώνω εδώ, ότι η επιλογή μου να συστρατευτώ με τη ΧΑ, συνέπεσε χρονικά με την πλέον δύσκολη περίοδο για αυτή, δηλαδή εν μέσω συλλήψεων, προφυλακίσεων, ισχυρότατων διώξεων, κατά την οποία μεγάλο μέρος τόσο των στελεχών όσο και του απλού κόσμου, πόρρω απείχε από την εκδήλωση συμπαράστασης δια της προσωπικής εκθέσεως.

Προς λύπη μου όμως, διαπίστωσα ότι εντός του κινήματος δημιουργήθηκε σταδιακά ένας στενός κύκλος άεργων προσώπων, με μηδενική προθυμία να αναλάβουν έστω και την ελάχιστη πρωτοβουλία να ανταποκριθούν στον παλμό ενός πένητος λαού και μιας εθνικά εξευτελισμένης χώρας.

Ποτέ έως σήμερα δε δέχτηκα να συμβιβαστώ ή και να δεχτώ εκπτώσεις σε θέματα που αφορούσαν στην ηθική μου, στα πιστεύω μου και στην αξιοπρέπεια μου. Και δεν προτίθεμαι να το πράξω ειδικά τώρα που η πατρίδα μου δοκιμάζεται περισσότερο από ποτέ. Από σήμερα λοιπόν, θέτω εαυτόν εκτός Χρυσής Αυγής δηλώνοντας ότι, θα συνεχίσω και έτσι να αγωνίζομαι για την πατρίδα μου. Ζήτω η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ».

ΥΓ απο το "φωνή της Ελλάδας στην Ευρώπη" φαίνεται οτι δεν έχει ιδέα ...Και απο την άλλη δεδομένης την κατάσταση που επικρατεί, και της απίστευτης ηλιθιότητας,για παράδειγμα εχθές δηλωμένος κομμουνιστης απο την φώτο που είχε γέμισε μια ομάδα φώτο με ψέμματα και ιστορικά ψευδή κατα του Παπαδόπουλο party ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΣΤΟ FACEBOOK ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΛΟΠΛΥΡΩΜΕΝΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΜΕ ΤΡΕΛΗ ΠΡΟΏΘΗΣΗ , και οχι μονο του πατούσαν like αλλα σχολίαζαν και ηλιθιότητες,σοβαρός λαός για φάπες! τον δουλεύουν μέσα στα μούτρα του και εχει ως δεδομένα τα ψεμματα, να μην πούμε για ιστοσελίδες του συριζα και γενικά του συστήματος που ειναι στην πρώτη θέση,τώρα που καταψήφισαν τους κομμουνιστές (που δεν ηταν κομμουνιστές οπως έλεγαν τότε) περιμένουν απο την Χ.Α να τους σώσει,και πάλι θα πανε σε άλλο ένα αριστερό κόμμα αύριο, ειναι σίγουρο οτι πολλοι που ειχαν πάρει τρόφιμα απο την Χ.Α στο τέλος ψηφίσαν ΣΥΡΙΖΑ,

Αυτοί ειναι οι νεοέλληνες, ακόμα και σε ιντερνετικό επίπεδο στηρίζουν το σύστημα και περιμένουν σωτηρία απο αυτούς που δεν στηρίζουν!αν βγει κάποιος έξω και ρωτήσει 10 άτομα για την Χ.Α η την λεγόμενη Χούντα που λένε οι συμμορίτες θα απαντήσουν ακριβώς αυτα που τους έμαθαν οι κομμουνιστές και θα εχουν τα ψέμματα τους ως δεδομένα! μάλιστα θα τους ξινίσει αν τους πεις την αλήθεια, θα σε πουν και "φασίστα" οπως τους έχουν μάθει οι συμμορίτες ταμπέλα ως κάτι κακό, ενώ για κομμουνιστες δεν λεει κανένας τίποτα που κατάσφαζαν τους γνήσιους Έλληνες το 40 και έκαναν παιδομάζωμα , και οι γνήσιοι κομμουνιστές οι απο πίσω απο τους χρήσιμους ηλίθιους ειναι ελληνόφωνοι μαντέψτε τι καταγωγής.... Εδώ επι χρονιά τους έλεγαν οτι οι "κακοί ναζι" τους επιβάλουν μετρά, και πρώτοι εμείς εδώ αναδείξαμε οτι η Γερμανία ειναι υπό κατοχή απο το 1945 επίσημα έως 2099,και επι χρονιά ηταν υπό τριπλη κατοχή αριστερών κομμουνιστών! τους έβαζαν και εικόνες με την Μέρκελ Ναζίστρια ενώ ειναι κόρη Οβριού κομμουνιστή,απο εκεί και πέρα τι να λέμε? ακόμα και εμείς εδω έχουμε αγανακτήσει με την ηλιθιότητα που επικρατεί, φαντάσου στην Χ.Α....This post first appeared on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ, please read the originial post: here

Share the post

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής Ελευθέριος Συναδινός

×

Subscribe to ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×