Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Inventatorul Tesla a luat legătura cu extratereștrii?

        Nikola Tesla (1856-1943) s-a ocupat pe parcursul vieții sale cu științele naturii și în mod deosebit cu energia și transmiterea de informații fără fir. Se pare că inventatorul a avut și o pasiune pentru extratereștrii. În mod misterios, FBI a confiscat toată moștenirea sa în materie de tehnică după

moartea acestuia.
      Tesla a fost un copil obișnuit în monarhia austro-ungară de pe atunci. Fiind născut în 1856 în Smiljan, localitatea aparținea principatului Austriac. În prezent, Smiljan se află în Croația.
      În noaptea nașterii sale ar fi fost o furtună atât de puternică, încât moașei sale i se făcuse teamă. Mama lui, însă, era optimistă. Aceasta s spus sigură că el va deveni o persoană importantă. Este cu siguranță uimitpr faptul că el s-a născut atunci când erau fulgere și tunete și el avea să lucreze toată viața sa cu fulgere și curent electric.
     Tatăl lui Tesla era un cleric ortodox care i-a oferit fiului său cea mai bună pregătire în principat. El a sudiat la Graz și Praga și a lucrat pentru scurt timp la Budapesta. Aici, acesta a dezvoltat primele motoare care funcționau cu curent alternativ și după o scurtă ședere la Paris a plecat la New York. În cele din urmă, Tesla și-a dat demisia, și-a startat propria afacere și a dezvoltat mai apoi patent după patent. În anul 1891 a obținut cetățenia americană.
     Invențiile lui Tesla au fost atât de geniale, dar pe atât de uimitoate sunt și desenele sale care surprind o navă spațială neidentificată.  Descrierile sale ale aparițiilor de OZN-uri de mai apoi sunt absolut incredibile încât lucrările acestuia au intrat în atenția FBI. Credeți că aceștia ne ascund ceva?This post first appeared on Minuni, Mistere, Secretele Terrei, please read the originial post: here

Share the post

Inventatorul Tesla a luat legătura cu extratereștrii?

×

Subscribe to Minuni, Mistere, Secretele Terrei

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×