Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Un miliardar face din golful Pearl Harbor o atracție pentru pasionații de scufundări

Un Miliardar Face Din Golful Pearl Harbor O Atracție Pentru Pasionații De Scufundări

Nava Kodiak Queen a făcut parte din flota americană din Pearl Harbor unde a avut loc celebrul atac al japonezilor din 1941 care a determinat SUA să intre în cel de-al doilea Război Mondial. În mod miraculos, această navă este una din cele 5 nave care au supraviețuit atacului intacte. Mai târziu,
aceasta a servit timp de mulți ani drept corabie de pescuit. În prezent a început un nou capitol din istoria acestei nave.
Antreprenorul britanic Richard Branson împreună cu câțiva parteneri de afaceri au lăsat nava să fie scufundată în apropiere de insula Virgin Groda care face parte din Insulele Virgine Britanice.
Înainte de a o scufunda, pe punte a fost instalat un fel de monstru marin cu tentacule de aproape 30 de metri. Monstrul a fost creat de câțiva artiști cu ajutorul unei plase de pescuit și a fierului de armătură. Ideea principală este de a crea un mediu în care peștii și alte animale marine să se adune.
Totul este un proiect de binefacere adresat copiilor nevoiași din Insulele Virgine Britanice.This post first appeared on Minuni, Mistere, Secretele Terrei, please read the originial post: here

Share the post

Un miliardar face din golful Pearl Harbor o atracție pentru pasionații de scufundări

×

Subscribe to Minuni, Mistere, Secretele Terrei

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×