Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Blog Directory  >  Arts & Entertainment Blogs  >  Sarakan Sunda arts-and-entertainment Blog  > 

2011-07-24 15:50
Anak anjing =  kirik/kicik Anak kancra =  badal Anak bagong =  begu Anak keuyeup =  bonceret Anak banden… Read More
2011-07-24 15:38
Kembang awi =  eumbreuk Kembang jotang =  puntung Kembang bako =  bosongot Kembang kadu =  olohok Kemba… Read More
2011-07-17 04:13
Mang Dasim mah mun pasea jeung pamajikanna teh sok tara patanya alias pacicing-cicing! atuh nyakitu deui mun dina kasur, sok patonggong-tonggong!Hiji peuting, waktu maranehna rek sarare, pam… Read More
2011-06-26 12:04
Adi: "Nyaho teu Jang, naon ari kapanjangan tina SPBU?"Jajang: "gampang atuh Di, eta mah Stasiun Pengisian Bahan Bakar Umum"Adi : "lain, salah eta mah"Jajang : "naon atuh?"Adi : " Papanjangna… Read More
2011-06-25 05:47
Hirup sehat ngarupakeun kahayang sakumna masarakat, tapi henteu gampang pikeun ngahontal hirup cageur dimana urang geus kakeunaan panyakit sumawona panyakit beurat anu merlukeun pros&eacut&hellip…Read More
2011-06-25 04:58
Di hiji pasamoan lembur, kacaritakeun aya barudak KKN nu karek datang ti kota. Samemeh der praktek kerja nyata dimimitian ku ngawanohkeun tim KKN ka masyarakat. Kacaritakeun kabeh peserta KK… Read More
2011-06-24 17:18
Sim kuring terang persis ka anjeun, yen dina danget ieu anjeun nuju maca Sarakan Sunda sanes? Read More

Share the post

Sarakan Sunda

×

Subscribe to Sarakan Sunda

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×