Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

ЮЗУ „Неофит Рилски“ излиза във ваканция до 15 март заради коронавируса

Югозападният университет „Неофит Рилски“ излиза във ваканция заради опасността от коронавирус. Със заповед на ректора на учебното заведение проф. д-р Борислав Юруков се преустановяват учебните занятия, считано от 09.03.2020 г. до 15.03.2020 година, с изключение на вече насрочените държавни изпити, защити на дипломни работи и публични защити на дисертации, в случаите, когато е невъзможно да бъдат отложени.

За пропуснатите занятия ще бъде изготвен нов график на учебния процес.

Ограничава се провеждането на масови мероприятия на територията на Университета. При невъзможност да бъдат отложени, същите се провеждат след писмено съгласуване с ректорското ръководство.

За администрацията на ЮЗУ „Неофит Рилски“ работните дни в периода от 09.03. до 15.03.2020 година са присъствени.

Преустановяват се командировките и пътувания на академичния състав, служителите от администрацията и студентите в Италия и Китай и други държави с висок риск от разпространение и усложнения от короновируса.

14-дневен карантинен период за всички завръщащи се от чужбина членове на академичния състав, служители от администрацията и студенти, както и на чуждестранните преподаватели, изследователи и студенти, пристигащи от чужбина, е задължителен.

Припомняме, че до момента няма регистриран случай на коронавирус на територията на област Благоевград.

The post ЮЗУ „Неофит Рилски“ излиза във ваканция до 15 март заради коронавируса appeared first on Blagoevgrad.eu.This post first appeared on Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр, please read the originial post: here

Share the post

ЮЗУ „Неофит Рилски“ излиза във ваканция до 15 март заради коронавируса

×

Subscribe to Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×