Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

МВР се опасява от ескалация на напрежението на протест утре в София

Утре се очакват протести срещу номинацията на Иван Гешев за главен прокурор. Министърът на вътрешните работи Младен Маринов потвърди, че е получен сигнал за готвена ескалация на напрежението през утрешния ден, когато е възможно протестите в столицата да прераснат и в по-сериозен конфликт предава БНР.

Маринов увери, че МВР следи ситуацията: „Да. Следим и този процес. Има такива сигнали и ние сме притеснени от това, което чуваме, че по оперативен път, че евентуално могат да възникнат някакви нарушения на обществения ред пред институциите“.

Председателят на НФСБ Валери Симеонов не изключи възможността подготовката за радикализиране на протестите да е реална и коментира, че това е познат похват за дестабилизация на страната.

„В обществено-политическия живот е прието всякакви средства да бъдат използвани за добиране до властта и съответно да се смени управлението на държавата. Но демокрацията предвижда само един начин – чрез избори“, каза той в парламента.

The post МВР се опасява от ескалация на напрежението на протест утре в София appeared first on Blagoevgrad.eu.This post first appeared on Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр, please read the originial post: here

Share the post

МВР се опасява от ескалация на напрежението на протест утре в София

×

Subscribe to Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×