Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

С тържествен водосвет откриха реновираната сграда на ОДМВР-Кюстендил

Вътрешният министър Младен Маринов и кметът на Кюстендил Петър Паунов откриха реновираната сграда на ОДМВР – Кюстендил. По време на тържеството беше отслужен водосвет от архиерейския наместник на Кюстендилска духовна околия отец Генади Генадиев. С обновяването на сградата се осигурява  възможност за достъп на гражданите в неравностойно положение до всички услуги, ще се подобри и обслужването на гражданите. Всичко това повишава и доверието на обществото към полицейските служители, подчерта министър Маринов. Той увери, че ръководството на министерството продължава да работи за подобряване на битовите условия на служителите, за обновяване на автомобилния парк на областните дирекции с нови коли, доставени по европейски програми, в процес е оборудването на всеки полицейски служител със средства за лична защита и средства  за въздействие в критични ситуации.

Министър Младен Маринов припомни, че едно от основните задължения на полицията е грижа към хората и изрази надежда, че по-добрите условия ще допринесат за по-доброто и качествено обслужване на гражданите.

На церемонията присъстваха директорът на Главна дирекция „Национална полиция” главен комисар Христо Терзийски, директорът на ОДМВР ст. комисар Елиан Стамболийски, директорът на РДПБЗН комисар Светослав Георгиев,  областният управител на Кюстендилска област Виктор Янев.

Кметът Паунов изрази удовлетворение от работата по реновиране на сградата на областната дирекция и подчерта, че средствата по проекта на стойност 1 175 000 лв. са осигурени по оперативна програма „Региони в растеж 2014 -2020“.

The post С тържествен водосвет откриха реновираната сграда на ОДМВР-Кюстендил appeared first on Blagoevgrad.eu.This post first appeared on Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр, please read the originial post: here

Share the post

С тържествен водосвет откриха реновираната сграда на ОДМВР-Кюстендил

×

Subscribe to Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×