Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

ВМРО-Благоевград издигна Ангел Джамбазки за водач на листата на евроизборите

На редовно заседание на Общинския комитет на ВМРО – БНД – Благоевград бе предложена кандидатурата на Ангел Джамбазки за водач на листата на изборите за Европейски парламент през месец май 2019 година. С пълно единодушие предложението бе прието, като членовете на Общинския комитет изразиха своята подкрепа за Г-н Ангел Джамбазки.

Сред най-сериозните мотиви за този избор бе това, че в Европейския парламент Джамбазки е изключително борбен и активен, като защитник на българските национални интереси през изминалия мандат. Той е абсолютно разпознаваем в ЕП, и е най-деен от всички български евродепутати.

Ангел Чавдаров Джамбазки е роден на 21 март през 1979 г. в София. Той е български политик, заместник-председател на „ВМРО – Българско национално движение“ от 2009 г., бивш общински съветник в София и настоящ евродепутат избран през 2014 г.

Джамбазки става член на „ВМРО – Българско национално движение“ през 1997 г. През 2004 – 2005 г. е председател на Националния младежки комитет на ВМРО. По-късно става член на Националния изпълнителен комитет на организацията, а на извънредния конгрес на „ВМРО – Българско национално движение“, проведен на 17 – 18 октомври 2009 г., е избран за заместник-председател на партията.

The post ВМРО-Благоевград издигна Ангел Джамбазки за водач на листата на евроизборите appeared first on Blagoevgrad.eu.This post first appeared on Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр, please read the originial post: here

Share the post

ВМРО-Благоевград издигна Ангел Джамбазки за водач на листата на евроизборите

×

Subscribe to Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×