Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

143 многофамилни жилищни сгради са обявени по Националната програма за енергийна ефективност в община Благоевград

1544 многофамилни жилищни сгради в страната са обновени по Националната програма за енергийна ефективност. По други 220 от общо 2022 сгради със сключени договори за целево финансиране с Българската банка за развитие се изпълняват строително-монтажни работи. Още 224 са на етап обследване.
Към 30 ноември 2018 г. най-много са завършените сгради в община Бургас – 197. Там сключените договори са общо 205, като по последните 8 сгради текат строителни работи.

В община Благоевград са обновени всички 143 многофамилни жилищни сгради, за които са сключени договори за целево финансиране.

Реновираните блокове в Хасково са 77. В общината са сключени общо 110 договора за повишаване на енергийната ефективност на многофамилни жилищни сгради. Още 8 са в етап на строителство, други 16 – на етап обследване.

Обновителните дейности по 71 от общо 75 сгради със сключени договори за целево финансиране от програмата в Стара Загора са изпълнени. По последните 4 текат строителни работи.
В Пазарджик са завършени всички 41 сгради със сключени договори за обновяване.

The post 143 многофамилни жилищни сгради са обявени по Националната програма за енергийна ефективност в община Благоевград appeared first on Blagoevgrad.eu.This post first appeared on Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр, please read the originial post: here

Share the post

143 многофамилни жилищни сгради са обявени по Националната програма за енергийна ефективност в община Благоевград

×

Subscribe to Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×