Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Центрове за настаняване от семеен тип в Благоевград бяха отличени с плакет от ДАЗД

Държавна агенция закрила на детето отличи Центровете за настаняване от семеен тип  за деца и младежи с увреждания на територията на община Благоевград с почетни плакети, с отличителен знак „Аз гарантирам щастливо детство“.

На официалната церемония, в София,  присъстваха социалният министър Бисер Петков, представителят на УНИЦЕФ за България Джейн Муита и бившият социален министър Христина Христова,  ръководители на социални услуги в община Благоевград и ръководителят на комплекса за Социални услуги- Милена Донева.

 По време на церемонията бяха раздадени 73 плакета на общини,  неправителствени организации, граждански организации , юридически лица, доставчици на социални и универсални услуги за деца. Отличията бяха в три категории – за устойчиво развитие, успешна промяна и значима иновация.

Държавната агенция за закрила на детето (ДАЗД) за първи път  връчва отличителния знак „Аз гарантирам щастливо детство“ като признание за гарантиране на правата на детето.

The post Центрове за настаняване от семеен тип в Благоевград бяха отличени с плакет от ДАЗД appeared first on Blagoevgrad.eu.This post first appeared on Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр, please read the originial post: here

Share the post

Центрове за настаняване от семеен тип в Благоевград бяха отличени с плакет от ДАЗД

×

Subscribe to Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×