Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Едни от най-големите български звезди ще разтърсят централния площад в Банско

Любимото лятно музикално турне се завръща на 1 септември с нова дестинация – град Банско. Точно в 19:00 часа на сцената на Coca-Cola и The Voice на площад “Никола Вапцаров” ще се качат DARA, Криско, Pavell&VenciVenc’, СкандаУ, Михаела Маринова, Балет NOVA, DJ Doncho, Ballan, Михаела Филева и TITA.

След кратка почивка изпълнителите на Coca-Cola TheVoiceHappy Energy Tourсе завръщат с нови проекти и музикални изненади. Именно жителите и гоститена град Банско ще са сред първите, които ще чуят на живо новия хит на Pavell&VenciVenc’ – “Добър живот“.

СкандаУ от своя страна обещаха да лично да благодарят за подкрепата на техните фенове за милионите гледания на „Чужди усмивки“ и „Хайвера“.

Турнето премина през 6 български града, като доказа, че родната публика е една от най-ентусиазираните, а нашите изпълнители – на световно ниво. 

The post Едни от най-големите български звезди ще разтърсят централния площад в Банско appeared first on Blagoevgrad.eu.This post first appeared on Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр, please read the originial post: here

Share the post

Едни от най-големите български звезди ще разтърсят централния площад в Банско

×

Subscribe to Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×