Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Tежка катастрофа с автобус край Своге, има десетки загинали

16 са загинали в тежка катастрофа край Искърското дефиле, заяви пред медиите министърът на вътрешните работи Валентин Радев. До момента се знае, че автобус е паднал в дере, като по пътя си е блъснал четири автомобила. Общо 27 са ранените. Част от пострадалите са от село Световрачане. Те са били на екскурзия до манастира „Седемте престола“.

Автобусът е на фирма „Мобилус-5“. Сигналът е подаден в 17:12 ч., като на място са изпратени 15 линейки от София, от Враца и Мездра са били изпратени още 6.

Версиите за пътния инцидент са различни, като все още се изясняват. Една от тях е, че настилката е била мокра, а автобусът е блъснал четири коли, след което е пропаднал в 20-метровата пропаст.

МВР разкри „горещ“ телефон за връзка на близките на пострадалите при тежкия пътен инцидент.
На 02 982 50 39 роднини на пострадалите могат да потърсят информация за настанените в столичните болници за оказване на медицинска помощ.

The post Tежка катастрофа с автобус край Своге, има десетки загинали appeared first on Blagoevgrad.eu.This post first appeared on Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр, please read the originial post: here

Share the post

Tежка катастрофа с автобус край Своге, има десетки загинали

×

Subscribe to Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×