Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Oтпускат финансова помощ за лечението на 14-годишния Иван Христов от Благоевград

На редовна сесия бе прието предложението за отпускане на еднократна финансова помощ от 5 000 лева за лечението на Иван Христов, 14- годишното момче, което страда от остеосаркома. Предложението бе прието с 32 гласа- „За“, 1 – „Въздържал се“, а „Против“ не гласува никой от местните парламентаристи.

Община Благоевград постави кутии за дарения в помощ на момчето, на ключови места в центъра на града. Има и дарителска сметка, по която всеки може да превежда сума в помощ на семейството на момчето.

Сметката е към Първа инвестиционна банка,
с IBAN: BG13FINV91501317178315

Титуляр на сметката е майката на Иван- Ваня Георгиева Христова.

Иван тренира бейзбол и ще учи в Езиковата гимназия в Благоевград. В началото на месец май, той получава болки в коляното, които лекарите отдават на спортни травми от тренировките по бейзбол. Лекуващият ортопед прилага инжекции, но след две седмици болката става непоносима. Лекарите назначават рентген и скенер. Резултатите от скенера не са категорични, но съмненията са за остеосаркома – злокачествен тумор, разновидност на рака на костната система.

The post Oтпускат финансова помощ за лечението на 14-годишния Иван Христов от Благоевград appeared first on Blagoevgrad.eu.This post first appeared on Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр, please read the originial post: here

Share the post

Oтпускат финансова помощ за лечението на 14-годишния Иван Христов от Благоевград

×

Subscribe to Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×