Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

ТИР се блъсна в стена на тунел на АМ „Струма” край Кочериново

БГНЕС

ТИР  със софийска регистрация се блъсна в стената на тунела на ЛОТ-2 на автомагистрала “Струма” край гара Кочериново, съобщи БГНЕС. Инцидентът стана в 7.40 часа тази сутрин, водачът не е пострадал тежко. В средата на тунела, който е във вид на дъга, 56-годишният водач на товарния автомобил, движещ се в дясната лента, натиска спирачки. Камионът поднася, тръгва наляво, минава през ускорителната лента и се блъска в стената на тунела.

Продължава да се движи напред в посока гара Кочериново, на 500 метра след тунела излиза от магистралата, спуска се по ската и спира в отводнителната канавка.

56-годишният водач на тира от Сопот е контактен и в съзнание, с линейка е закаран до МБАЛ-Благоевград за преглед. Заради разпилените части в тунела платното на автомагистралата в посока Дупница е затворено, обходът е по Е-79 до пътен възел “Бобошево”.

Причините за пътно-транспортното произшествие се изясняват. Възможни причини са прилошаване или заспиване на водача.

The post ТИР се блъсна в стена на тунел на АМ „Струма” край Кочериново appeared first on Blagoevgrad.eu.This post first appeared on Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр, please read the originial post: here

Share the post

ТИР се блъсна в стена на тунел на АМ „Струма” край Кочериново

×

Subscribe to Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×