Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Организират обществено обсъждане на годишния отчет на Община Благоевград за 2017 година

На обществено обсъждане ще бъде разгледан годишния отчет за изпълнение на бюджета, инвестиционната програма на община Благоевград, сметките за средства от Европейския съюз и състоянието на общинския дълг за 2017 година. Срещата ще се проведе на 26 юни от 11:00 часа в зала №5 в сградата на Община Благоевград.

Дневният ред на публичното обсъждане се състои от две точки. Първата включва обсъждане на годишния отчет за изпълнение на бюджета, инвестиционната програма на община Благоевград, сметките за средства от Европейския съюз и състоянието на общинския дълг за 2017 година.

Втората е представяне на допълнителна отчетна информация по Закона за публичните финанси.  Всеки присъстващ ще може да задава своите въпроси свързани с годишния отчет на Община Благоевград за 2017 година.

Материалите за публичното обсъждане са публикувани на интернет страницата на Община Благоевград.

The post Организират обществено обсъждане на годишния отчет на Община Благоевград за 2017 година appeared first on Blagoevgrad.eu.This post first appeared on Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр, please read the originial post: here

Share the post

Организират обществено обсъждане на годишния отчет на Община Благоевград за 2017 година

×

Subscribe to Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×