Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Марко Мендоса хедлайнер на The Brava Balkan fest

Заместник- кметът на община Благоевград по култура и хуманитарни дейности Христина Шопова обяви датите и хедлайнера на тазгодишното издание на The Brava Balkan Fest. Тя, заедно с Цонко Цонев- Кметъла и кмета на село Дъбрава Росен Георгиев, даде пресконференция, на която бе съобщено, че Марко Мендоса идва за поредното издание на рок феста. The Brava fest e част от Културния календар на Община Благоевград и амбицията е той да се разраства.

Тази година The Brava fest ще включи освен бившия китарист на Whitesnake Марко Мендоса, български групи, но и групи от Сърбия, Турция и Македония. Tази година и озвучаването ще бъде на много високо ниво. Очаква се да бъде обявена и схема, където всеки желаещ ще може позиционира палатка за двата фестивални дни. Фестивалът тази година ще се проведе на 7 и 8 септември в благоевградското село Дъбрава.

Кметът на село Дъбрава Росен Георгиев благодари на Община Благоевград и на Цонко Цонев за подкрепата и сериозната помощ при организирането на фестивала. Той обяви, че по време на фестивалната програма ще има и съпътстваща такава. „Тази година отново имаме музикална академия, която ще се реализира от „Rockschool“ София и Мелина Крумова. Идеята е преподаватели да дават началните уроци на деца от Благоевград на и около сцената като с това да се събуди една любов и интерес към рок музиката и тази култура“, каза кметът на село Дъбрава Росен Георгиев. Той допълни, че като част от програмата ще бъде и Клуб по планинско колоездене, като специалисти ще дават уроци на всеки желаещ. 

The post Марко Мендоса хедлайнер на The Brava Balkan Fest appeared first on Blagoevgrad.eu.This post first appeared on Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр, please read the originial post: here

Share the post

Марко Мендоса хедлайнер на The Brava Balkan fest

×

Subscribe to Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×