Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Санкционираха жител на Дупница за нерегламентирано рязане на дърва

Жител на Дупница е хванат тази сутрин в района на “Топлата вода” след извършено нерегламентирано рязане на дърва. След сигнал на граждани, служители от “Контролно звено” и “Екология” са установили при извозването им мъж, който се готвел да транспортира дървения материал. Съставен му е акт, който ще бъде в размер от 100 до 300 лева.

За периода от 23-и април до днес са наложени следните санкции. За установени нарушения по Наредба за отглеждане на домашни животни птици и пчелни семейства на територията на община Дупница са съставени 3 акта на собственици на коне, оставени без надзор и свободно пашуващи в частни земеделски имоти на територията на Дупница. В законоустановения срок, ще бъдат издадени актовете, които са в размер от 250 лева до 500 лева за физически лица.

Съставени са 3 акта на собственици на кучета, за това че притежаваните от тях животни не са регистрани, съгласно изискванията на Наредба за регистрация и отглеждане на кучета.
За паркиране в общински зелени площи са наложени 10 глоби с фиш на собственици на моторни превозни средства.

За увреждане на декоративна растителност, изразяваща се в разлепване на рекламни материали и монтиране на табели са съставени 2 акта на нарушители от гр. Дупница.

Направени са 2 предписания за вдигане на шум в часовете от 14.00 до 16.00 от извършване на авторемонтни и строително-ремонтни дейности в града, отново след сигнали на граждани.

The post Санкционираха жител на Дупница за нерегламентирано рязане на дърва appeared first on Blagoevgrad.eu.This post first appeared on Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр, please read the originial post: here

Share the post

Санкционираха жител на Дупница за нерегламентирано рязане на дърва

×

Subscribe to Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×