Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Въжен парк – Благоевград с безплатен вход в рамките на инициативата „България Спортува“

Въженият парк в Благоевград ще бъде с безплатен вход в рамките на инициативата „България Спортува“. Спортът ще превземе областния център на Пиринско през следващите дни. Началото поставя Първи международен турнир по художествена гимнастика “Golden Pirin Cup” днес от 12.00 часа в зала „Скаптопара“. След финала на всяка група ще бъдат връчвани награди в съответната категория. Домакин натурнира е клуб по художествена гимнастика „Пирин“.

Поредното мащабно спортно бягане предстои за жители и гости на Благоевград на 5 май, когато ще се проведе „Втори лекоатлетически маратон“. Стартът е от 10.00 часа пред зала „22 септември“. Всеки желаещ може да се запише за участие до 9.45 часа в деня на състезанието. Маршрутът е познат и ще премине през пл. „Македония“ (банка „Хеброс“), велоалея „Бачиново“, парк „Бачиново“, обиколка на езерото и финалът ще бъде пред зала „22 септември“.

От 11.00 часа на 5 май в парк „Бачиново“ ще бъде поставено началото на празника „Благоевград спортува“, част от Световен ден на предизвикателството- „България спортува 2018“. От 11.00 до 17.00 часа в рамките на инициативата и като част от поощряването на спорта сред благоевградчани, Въжен парк ще бъде свободно достъпен за любителите на приключения.

Апелът на Община Благоевград е всеки желаещ да носи със себе си спортен дух, желание за спортни постижения и добро настроение.

The post Въжен парк – Благоевград с безплатен вход в рамките на инициативата „България Спортува“ appeared first on Blagoevgrad.eu.This post first appeared on Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр, please read the originial post: here

Share the post

Въжен парк – Благоевград с безплатен вход в рамките на инициативата „България Спортува“

×

Subscribe to Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×