Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Кола затисна мъж при ремонт в село край Благоевград

53-годишен мъж пострада при ремонт на лекия му автомобил в село край Благоевград, предаде БГНЕС. Сигналът за затиснат мъж е подаден към 9.20 ч. тази сутрин от с. Еленово над едноименния квартал на Благоевград. На местопроизшествието пристигна линейка, патрулка на Второ РУП и пожарна.

Вдигнатият на крик лек автомобил “Тойота” паднал и затиснал ръката на мъжа. Транспортиран е за МБАЛ-Благоевград с тежка травма на ръката. 53-годишният Б.И. бил вдигнал дясната страна на автомобила с крик, под задните гуми подложил трупчета, за да не потегли. Ремонтът е извършван пред дома му на равен участък.

По неизвестни на този етап причини крикът изпуснал и автомобилът паднал. Донякъде за късмет на ремонтиращия автомобила под купето се оказала само ръката му. На помощ се притекли съседи и близки, които повдигнали автомобила и освободили затиснатия крайник.

Травмите му биха били много по-тежки ако се е намирал изцяло под автомобила. С линейка и вероятна фрактура на ръката пострадалият е транспортиран до Спешно-приемно отделение на МБАЛ-Благоевград, в момента му се правят изследвания за полученото нараняване.

Пострадалият е професионален водач на товарен автомобил.

The post Кола затисна мъж при ремонт в село край Благоевград appeared first on Blagoevgrad.eu.This post first appeared on Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр, please read the originial post: here

Share the post

Кола затисна мъж при ремонт в село край Благоевград

×

Subscribe to Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×