Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Три дни зимно кино в Банско

В края на месеца в Банско стартира петата кино панорама “SNOW CINEMA: филми за ски и сноуборд”. На 22, 23 и 24 февруари от 18:30 часа в кино салона на Посетителския информационен център в Банско (срещу паметника на Паисий и църквата “СветаТроица”) ще бъдат прожектирани едни от най-добрите филми за ски и сноуборд, основно от последните две години.

Програмата отразява многообразието на човешкото общуване с природата чрез ските и сноуборда.Тя включва 9 филма от Албания, Австрия, Германия,Италия, Франция, Швейцария и България. Четири от тях са носители на награди от миналогодишния Банско филм фест. Ще видим уникални места за ски и сноуборд в Албански Алпи (планината Проклетия), Пагагония, Доломитите, Алпите, Кавказ, Олимп, Парнас, Хелмос, планините на остров Крит, Гренландия и още много, много места по четирите краища на света.

Традиционната кинопанорама “Snow Cinema” е емблематично събитие от зимния културен календар на Банско и региона. Организатори са Община Банско и Сдружението “Международен фестивал на планинарския филм”. Вход свободен!

The post Три дни зимно кино в Банско appeared first on Blagoevgrad.eu.This post first appeared on Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр, please read the originial post: here

Share the post

Три дни зимно кино в Банско

×

Subscribe to Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×