Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Мъж от Петричко влиза в затвора за отглеждане на канабис

Подсъдимият И.Т. се е признал за виновен за извършените от него престъпления и е сключил споразумение с Окръжна прокуратура – Благоевград, което съдът е одобрил.

На 14.07.2017 г. в стопански постройки и в имот в местността „Църногор“, в землището на с. Михнево, общ. Петрич, той незаконно държал високорисково наркотично вещество – коноп (марихуана) в големи размери. Дрогата била разпределена в найлонови чанти, като част от тях били укрити в пластмасови бидони.

Общото тегло на откритата у подсъдимия марихуана е 8 425 грама, на стойност 50 550 лева.

Освен това, в оранжерия, намираща се на същото място, И.Т. в нарушение на Закона за контрол върху наркотичните вещества и прекурсорите отглеждал 5 растения коноп (канабис) – престъпление по чл. 354в, ал. 1, пр. 1 и 2 от НК.

На подсъдимия И.Т. е наложено едно общо наказание в размер на три години „Лишаване от свобода“ с петгодишен изпитателен срок и глоба в размер на десет хиляди лева.

The post Мъж от Петричко влиза в затвора за отглеждане на канабис appeared first on Blagoevgrad.eu.This post first appeared on Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр, please read the originial post: here

Share the post

Мъж от Петричко влиза в затвора за отглеждане на канабис

×

Subscribe to Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×