Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Бойка Велкова представя „Пътят на Афродита“ пред благоевградска публика

Носителката на редица награди и една от водещите актриси в България Бойка Велкова ще представи в Благоевград един нетрадиционен и вдъхновяващ спектакъл. Жители и гости на града ще могат да тръгнат по „Пътя на Афродита“ на 13 февруари от 19.00 часа в зала „Пейо Яворов“.

Татяна Лолова, Владимир Карамазов, Ути Бъчваров също ще се включат по нетрадиционен начин в идеята и концепцията за представяне на спектакъла, който показва връзката между прегрешенията и духовното израстване, за съвместното съществуване на Небесната и Телесната Афродита. Сценографията е дело на Венелин Шурелов и Мартин Пенев, снимките са на Елена Спасова, а музикалната картина е допълнена от Теодосий Спасов.

Спектакълът е вдъхновен от аромат на канела, червено вино, мъжки устни, пропуснати нощи, думи на Исабел Алиенде и други афродизиаци. Една жена и една актриса се срещат на сцената, за да си подадат ръка, за да си признаят няколко тайни, за да си споделят забавни истории и да заявят своя вкус към изкуството, храната и силата на прошепнатите слова.

The post Бойка Велкова представя „Пътят на Афродита“ пред благоевградска публика appeared first on Blagoevgrad.eu.This post first appeared on Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр, please read the originial post: here

Share the post

Бойка Велкова представя „Пътят на Афродита“ пред благоевградска публика

×

Subscribe to Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×