Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Бум от нови онлайн търговци от България в началото на 2018 г.

Началото на новата година е период за започване на нови начинания, това важи в пълна сила и за стартирането на онлайн бизнес, сочи проучване на eBay. Впечатляващо е колко успешни са били миналогодишните български новорегистрирани търговци според данните от направените продажби. Най-успешните 10 дебютанти от България през 2017 г. са реализирали оборот от над 3 млн. лв. за миналата година, което прави средно 300 000 лв. само за първите 12 месеца активност на онлайн платформата. Някои имат оборот от над 1 млн. лева.

Най-популярните категории новорегистрирани бизнеси от България са в областта на електрониката, стоки за дома и градината, авточасти и аксесоари, мода и стоки с колекционерска стойност.

Тези нови бизнеси са добавили над 92000 артикула.  Новодошлите на платформата веднага започват да продават на международните пазари, като повечето от тези успешни търговци реализиран презокеански продажби. Сред най-успешните нови търговци на платформата има такива осъществили продажби в 59 чужди държави.

Интересен факт – пиковият час за нови регистрации е между 15 и 20 часа местно време, но само 5% от новите регистрации са направени през мобилно устройство.

The post Бум от нови онлайн търговци от България в началото на 2018 г. appeared first on Blagoevgrad.eu.This post first appeared on Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр, please read the originial post: here

Share the post

Бум от нови онлайн търговци от България в началото на 2018 г.

×

Subscribe to Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×