Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Таксиметров автомобил се заби в павилион в Благоевград

Таксиметров автомобил с 53-годишен шофьор зад волана се е забил в павилион на “Лафка“ в Благоевград, съобщи БГНЕС. Инцидентът станал към 01.15 часа тази нощ на булевард “Димитър Солунски“. Лекият автомобил преминава през кръговото кръстовище в посока жп гарата, преди автобусната спирка се отклонява наляво, минава през насрещното платно и без спирачен път се блъска в павилиона.

Причина за инцидента е прилошаване по време на движение на водача, който е бил сам в автомобила.
Таксито е повредило хладилните витрини на павилиона, разпиляла се и стока – бутилки с минерална вода, лотарийни билети, цигари, има счупени стъкла. Самият павилион е разместен. По време на инцидента обектът не е работил.

Тази сутрин продавачката бе на работното си място, но павилионът не бе отворен, очакваше да се направи ревизия. Водачът е транспортиран до Спешно-приемно отделение на МБАЛ-Благоевград. Установено е, че той е с високо кръвно налягане, след медикаментозна терапия е освободен. Пробата му за алкохол с полевия тест е отрицателна.

При инцидента се е получило изтичане на газ от лекия автомобил, на място е пристигнала и пожарна, огнеборците са спрели теча.

The post Таксиметров автомобил се заби в павилион в Благоевград appeared first on Blagoevgrad.eu.This post first appeared on Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр, please read the originial post: here

Share the post

Таксиметров автомобил се заби в павилион в Благоевград

×

Subscribe to Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×