Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Банско излиза на протест на 4 януари срещу екорекета

От Сдружение “Бъдеще за община Банско” организират протест на 4 януари 2018 г. от 18.30 ч. на разклона на Симитли срещу продължаващия екологичен рекет в страната.

Планират да затворят международния път Е-79.

“Декларираме, че подкрепяме решението на правителството за плана за управление на Национален парк “Пирин”, което ще даде възможност за изграждането на втора кабина в ски център Банско. Същевременно предупреждаваме, че ако отново държавата се поддаде на шантажа на зелените, за дълго ще затворим границата с Гърция. За да разберат най-накрая всички европейски граждани и институции как в страна от 11 години членка на ЕС, не може да се построи един лифт. Питаме много остро същите тези институции, дали за Франция, Австрия, Италия, Германия и други страни-членки, Европейската комисия решава дали да бъде построен лифт или не”, заявят от Сдружение “Бъдеще за община Банско”.

The post Банско излиза на протест на 4 януари срещу екорекета appeared first on Blagoevgrad.eu.This post first appeared on Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр, please read the originial post: here

Share the post

Банско излиза на протест на 4 януари срещу екорекета

×

Subscribe to Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×