Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Засилва се трафикът по пътищата в Благоевградско

Засилва се трафикът по пътищата в Област Благоевград, по-натоварено е движението в посока от Банско към София. Това съобщи дежурният служител в Областно пътно управление – Благоевград, цитиран от „Фокус“. Той уточни, че движението по автомагистрала „Струма“ от ГКПП „Кулата“ и по главен път Е-79 в посока София е с обичайната натовареност за почивен ден.

Към момента няма данни някъде в областта да има образували се задръствания или колони от автомобили. Няма и регистрирани тежки пътни инциденти.

Полицейското присъствие в региона ще бъде засилено през целия ден, като допълнителни патрули ще бъдат изведени на автомагистрала „Струма“, главен път Е-79 и второкласен път – 19 Симитли – Гоце Делчев. Дейността на служителите на реда по пътищата ще бъде с цел да подпомага движението и при необходимост да регулира трафика.

Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението” – Благоевград ще дава изнесени дежурства при полигона край Благоевград с цел по-бърза реакция при възникването на инциденти. С цел облекчаване на трафика от 14.00 до 20.00 часа е ограничено движението на товарни автомобили с тегло над 12 тона по автомагистралите и най-натоварените пътни участъци. В Област Благоевград това са автомагистрала „Струма” и главен път Е-79.

The post Засилва се трафикът по пътищата в Благоевградско appeared first on Blagoevgrad.eu.This post first appeared on Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр, please read the originial post: here

Share the post

Засилва се трафикът по пътищата в Благоевградско

×

Subscribe to Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×