Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Рождественски концерт поднесе „Мисия без граници“ пред публика в Симитли

Нека бъдем по-добри не само на Рождество, послание, което фондация „Мисия без граници“ отново поднесе под формата на концерт на публиката в Симитли. С Рождественски концерт в навечерието на тихата и свята нощ, фондация „Мисия без граници“ в Симитли докосна сърцата на местните в Симитли.

Раждането на Исус е най-почитания рожден ден по света, който „Мисия без граници” отпразнува с почести. Традиционният Рождественски концерт напълни залата на читалището в град Симитли. Талантливите деца и младежи от „Мисия без граници” разказаха историята за доброто и вярата в християнски песни, стихотворения и сценки.

„Нека изчистим черното в душите си. Нека станем по-добри хора и светлината ни покаже пътя”, отбеляза пастор Емил Методиев. Един час хвалебствени песни и послания за добрината в живота поднесоха деца и възрастни на всички гости в залата за поредна година. Концертът беше и с благотворителна цел, обществеността в Симитли отвори сърцата си за младата студентка Невсе Арнауд, която е родена и израснала в град Гоце Делчев.

Оставащата сума за лечението на момичето в Русия, която е непосилна за семейството и бе мисията на „Мисия бе граници“ тази година. Симитличани дадоха своя дан за момичето с пожелания за по-добър живот и скорошно оздравяване.

The post Рождественски концерт поднесе „Мисия без граници“ пред публика в Симитли appeared first on Blagoevgrad.eu.This post first appeared on Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр, please read the originial post: here

Share the post

Рождественски концерт поднесе „Мисия без граници“ пред публика в Симитли

×

Subscribe to Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×