Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Връчиха първите награди в рамките на инициативата „Децата на Сандански“

Повече от 40 деца бяха отличени в рамките на първото издание на инициативата „Децата на Сандански“ на тържествена церемония.

Заместник-министър Манолев връчи и големите награди в рамките на церемонията – на „посланиците на Сандански“, които със своите постижения са прославили общината и страната ни на европейски и световни първенства.

Децата от вокална група „Звънче“, поздравиха гостите с две коледни песни, а Духовата музика на Сандански постави неговото символично начало. Сред гостите бяха и членовете на танцов състав „Празник“, които бяха с автентични носии.

Основна цел на инициативата бе да се отдаде внимание на деца и младежи, които през изминалата година са показали заложби в областта на образованието, изкуствата или спорта. За да се стигне до днешното награждаване Община Сандански направи преглед на деца и младежи (до 21 г.) от региона, които през изминалата година са завоювали призови места на олимпиади, състезания, конкурси и др., за да бъдат селектирани повече от 40 участника, които бяха наградени в рамките на първото издание на „Децата на Сандански“. За разлика от други конкурси, обаче тук нямаше първо, второ и трето място, защото всички те вече са показали, че са победители.

The post Връчиха първите награди в рамките на инициативата „Децата на Сандански“ appeared first on Blagoevgrad.eu.This post first appeared on Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр, please read the originial post: here

Share the post

Връчиха първите награди в рамките на инициативата „Децата на Сандански“

×

Subscribe to Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×