Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Ученици окичиха Стената на славата с награди и грамоти през годината

Краят на календарната година учениците от Обединено училище „Свети Паисий Хилендарски” отпразнуваха с много веселие и настроение. И тъй като е време за равносметка за свършената работа, днес те получиха своите грамоти и награди, заслужени в различни конкурси и състезания.

Момичетата от отборите по футбол в две възрастови категории прославиха училището на областно ниво.

Много медали и награди от конкурса „Чудните творения на есента”, като в него участниците са от първи до осми клас.

Състезанието по история „Моята родина” донесе на учениците един златен медал – Екатерина Кюртова от шести клас, един сребърен – Кристиян Церовски от седми клас, три бронзови – Денислав Чаушев от седми клас, Рая Змиярова и Елица Улянова от четвърти клас. Радостна от постиженията на учениците е и госпожа Николова – дългогодишен преподавател по история в училището.

Гергана Гълъбова от шести клас и Ваня Синякова от седми клас са участници в националния литературен конкурс „Копнежи по растящо творчество”. Със своите произведения те сложиха на Стената на славата в училище общо три първи награди в различни категории.

С една награда е отличена Ваня, чийто текст е публикуван и на сайта на „Човешката библиотека”, които са организатори на конкурса. Две награди пък са за Гергана Гълъбова, която участва с вълшебна приказка.

За поредна година учениците печелят престижни места и в състезанието „Стъпала на знанието”, организирано от Сдружение „Десет книги”.

Директорът на училището, госпожа Лиляна Качулска, пожела на учениците и учителите топли и спокойни празници, а за следващата година постиженията и отличията на учениците да са поне три пъти повече.

The post Ученици окичиха Стената на славата с награди и грамоти през годината appeared first on Blagoevgrad.eu.This post first appeared on Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр, please read the originial post: here

Share the post

Ученици окичиха Стената на славата с награди и грамоти през годината

×

Subscribe to Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×